Αρχική σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις ΔΙΗΜΕΡΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

ΔΙΗΜΕΡΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τον διήμερο εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Δευτέρα 24 Μαρτίου

 

Θα πραγματοποιηθούν στο σχολείο οι εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου. Οι μαθητές των τάξεων Ε΄- ΣΤ ΄ έχουν αναλάβει τη διοργάνωση της γιορτής , η οποία θα ξεκινήσει στις 10:00 ακριβώς. Τότε θα ανοίξει και η εξωτερική πόρτα , για όσους γονείς επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

Οι μαθητές θα έρθουν κανονικά το πρωί στις 8:10. Θα σας παρακαλούσαμε πολύ να έρθουν όλα τα παιδιά στο σχολείο και να μην τα κρατήσετε στο σπίτι με τη δικαιολογία ότι δεν έχουν μάθημα και κάνουν απλά γιορτή. Οι μαθητές θα σχολάσουν τη Δευτέρα στις 11:15. Το σχολικό λεωφορείο θα αναχωρήσει από το σχολείο στις 11:15 ακριβώς. Το Ολοήμερο δε θα λειτουργήσει.

Τρίτη 25 Μαρτίου

 

Οι μαθητές θα έρθουν στο σχολείο στις 9:00 το πρωί. Στις 9:10 θα ξεκινήσουμε για την εκκλησία. Θα παραστούμε στη Δοξολογία και μετά στην Επιμνημόσυνη Δέηση στο χώρο του μνημείου. Στη συνέχεια οι μαθητές θα πάρουν μέρος στην παρέλαση, που έχει προγραμματιστεί να γίνει στο δρόμο πριν από το χώρο του μνημείου.

Τα παιδιά θα φοράνε τα ρούχα της παρέλασης: άσπρο πουκάμισο ή μπλούζα, μπλε παντελόνι για τα αγόρια και μπλε φούστα για τα κορίτσια και σκούρο χρώμα στα παπούτσια.

Λεωφορείο δε θα υπάρχει εκείνη την ημέρα. Θα πάρετε τα παιδιά από το συγκεκριμένο σημείο στις 10:30 . Θα σας παρακαλούσαμε να τηρήσετε το ωράριο αποχώρησης και για τις 2 ημέρες.

Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε ακόμα να μην παρκάρετε το αυτοκίνητό σας εκείνη την ημέρα στο δρόμο μπροστά από το μνημείο και μέχρι το τέλος της γέφυρας, για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα. Ένας καλός χώρος παρκαρίσματος είναι ο δρόμος που οδηγεί στο σχολείο.